Upoznajte KONAK Apartmane!

Apartmani Konak su zbog svoje lokacije idealan smještaj za sve one koji žele biti udaljeni svega nekoliko koraka od Starog Mosta i kompletne stare jezgre, nalaze se naime u samom centru Starog Grada i pružaju pogled na historijske znamenitosti Mostara.

 

ČIME RASPOLAŽEMO?

Konak Apartmani raspolažu sa 4 komforna apartmana, od kojih se svaki sastoji od kupatila, kuhinje, dnevnog boravka, tv+sat, wi fi (free), ac sa vlastitom mogućnošću upravljanja. Kuhinja, baš kao i kupatilo su u potpunosti opremljeni sa svim neophodnim potrepštinama, kako bi vaš odmor učinili nezaboravnim. Prikladni su za smještaj 4, 3 i 2 osobe plus dodatni ležajevi.

POZICIJA APARTMANA

Prostorije Apartmana Konak su pune dnevnog svjetla, po kojem je Mostar daleko poznat. Takođe ispred apartmana se nalazi parking za naše goste. U sklopu Konaka se nalazi i bašta u kojoj naši gosti mogu uživati u osmanlijskom ambijentu uz miris lavande i ruzmarina i to sve sa pogledom na Stari Grad.


Osoblje Apartmana Konak će se pobrinuti da sve vaše potrebe bude zbrinute, te vam pružiti nezaboravan odmor!

 

Apartman br.1

Apartman se sastoji od dvije dvokrevetne spavaće sobe, kuhinje, kupatila, te je pogodan za smještaj 4 + 2 osobe. U obe sobe se nalazi tv+sat, ac sa mogućnošću vlastite kontrole te wi fi. Kuhinja je u potpunosti opremljena kao i kupatilo, koje posjeduje fen, peškire i ostale neophodne higijenske potrepštine.

Apartman br.2

Apartman se nalazi na prvom spratu kuće, sastoji se od veoma prostorne spavaće sobe, koja je namijenjena za smještaj 3+1osobe. Tu se takođe nalazi i prostor za odmor uz tv+sat, wi fi te ac. Kupatilo i kuhinja posjeduju sve neophodne potrepštine za vaš potpuni ugođaj. Apartman pruža pogled na Stari Grad i pun je dnevne svjetlosti.

Apartman br.3

Ovaj apartman je idealan za smještaj 2+1osobe, sastoji se od spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje i kupatila, koji su u potpunosti opremljeni. U apartmanu se takođe nalazi tv+sat, wi fi te ac sa mogućnošću vlastite kontrole. Apartman je jedinstven i zbog balkona koji posjeduje i koji sa svojim pogledom na Stari Grad pruža jedinstven doživljaj Mostara.

Apartman br.4

Pogodan za smještaj porodice, 4+1osoba. Apartman se sastoji od spavaće sobe, u kojoj se nalazi i prostor za odmor, tv+sat, wi fi te ac. Apartman takođe, kao i drugi apartmani, posjeduje kupatilo i kuhinju koji su opremljeni po najmodernijim standardima te vam omogućuju potpuni užitak.